Natta!


Natta bloggen nå tenker jeg at jeg må legge meg er ganske sliten og har kjempe vondt i min kjære magen!:( I morgen kan det henne at jeg ikke får blogga pga jeg skal så mye! Men hvis jeg får tid så blir jeg kjempe glad ! Dere kan komenterer innlegget under konkuransen! Setter stor pris på de som komenterer konkuransen og innlegga jeg legger inn! Jeg kan jo si en som er ganske flink til og komentere og det er Julie! www.photosbyj.blogg.no ho er kjempe snill! Tusen takk for at du nesten komenterer alle innlegga jeg legger inn på min kjære blogg:)<3 I morgen skal jeg til min kjære venn sofie det er kjempe lenge siden jeg har vært der så nå må jeg ta en tur<3 Mamma henter meg hos ho kl: 10 så tro ikke jeg blogger etter det for og si det sånn!! Nå ser jeg på håndball det er 28-21 Norge leder!:):=) Men nå skal jeg legge meg for er sliten etter en så fin dag<3<3:) husk og komenter konkuransen!:)

blogges..Nora-stenersen<3

2 kommentarer

Sara

15.des.2011 kl.16:09

DU ER EN JÆVLIG IDIOT DU!!!! JULIE MELAND HUN KOMMENTERER NESTEN ALDRI HERREGUD....DU BARE STEMMER PÅ HENNE FORDI DU SYNS HENNE ER PEN, SMART OG KJEMPESNILL MEN DET ER HUN IKKE! HUN ER JÅLETE, IKKE SMART OG HUN ER IKKE SNILL!!!!!!!!!PS:OGSÅ STEMMER DU PÅ HENNE FORDI DU BARE GÅR PÅ DANSINGA HENNES!

brunkreem00

16.des.2011 kl.16:20

det er ikke julie meland det der da vettu!!!_P hahahahhahahaha<3

Skriv en ny kommentar

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er en jente fra Sarpsborg som elsker foto og dans. Jeg danser Freestyle, Slow og Freestyle Dobbel. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min og andre ting. I hope you will like it! Jeg kommenterer alltid tilbake.

Søk i bloggen

hits