Morgen blogging!

Hei bloggen nå er kl 10.23 og det er jo ganske tilig enda men jeg får ikke sove så hva skal jeg finne på da! Jeg blogger jo da jeg ikke har noe å gjøre! Pappa sover og mamma dro akurat på jobb så da blogger jeg jeg tok bilder av meg nå så tilig så sånn ser jeg da så ut da jeg ikke har ordnet meg! Hahahahahha! jeg var kjempe trøtt! Blogger om dagen outfit etter på jeg! her er jeg!:PHeheeh<3 Jeg var ganske trøtt kan man sii!:P Jeg sto opp kl 9.02 hahah! Når sto du opp da?? komenterer derer på min blogg komenterer jeg tilbake hvis dere vil at jeg skal komenterer på deres blogg<3 Oss video blogger syntes dere jeg skal lage??<3 pliss komenter:) takk for alle som komenterte i går setter kjempe stor pris på dere som gjør det<3 TAKK!: ) : )

blogges...Nora.stenersen<3

4 kommentarer

♥ Julie Hanssen

10.des.2011 kl.10:31

Fine bilder søta ! ♥ Jeg stod opp 9.00 , er kjempetrøtt ! ♥ Kanskje du kan lage en video med bilder du har tatt , eller sminkevideo , må-gjøre-video ellernoe ? :*

NORA

10.des.2011 kl.10:33

takk for at du komenterte søta <3

Karianne

10.des.2011 kl.11:02

Fin blogg ;)

NORA

10.des.2011 kl.11:02

heheh takk<3

Skriv en ny kommentar

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er en jente fra Sarpsborg som elsker foto og dans. Jeg danser Freestyle, Slow og Freestyle Dobbel. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min og andre ting. I hope you will like it! Jeg kommenterer alltid tilbake.

Søk i bloggen

hits