Snø!Det er endelig SNØ! Det snør det snør!:) Det er så deilig at det er litt snø på bakken vettu! Liker du snø??:) komenter!: ) Nå  skal jeg se på film(den unge fleksnes) Og drikke jule brus og spise godis det blir digg!:P Skal ikke på trening i dag pga jeg orker ikke og trene i dag! i morgen er det Fredag og det er sååå deilig! Nå orker jeg ikke blogge mer kansje jeg blogger etter på eller i morgen!:) Komenterer tilbake<3 :)

blogges... Nora<3


4 kommentarer

Linda Helene

08.des.2011 kl.21:38

Elsker snø!! Var ute å aka i går med Nicolay. Storkosa oss :)) Nå virker det som snøen regner bort :((

NORA

09.des.2011 kl.16:01

<3:)

Ajla

09.des.2011 kl.16:13

Jeg liker den men jeg elsker den ikke....for jeg liker både sommer og vinter samtidig det er bare vanskelig og bestemme seg fordi hvis jeg skal si noe om snø så er det at man kan ake, drikke vrm og deilig drikke, kose seg med venner inne, du kan ha snøballkrig med venner så lenge du ikke kaster i ansiktet;) Og sommer kan du gjøre mye mer du kan bade, spise masse is og godteri, du kan gå i bare shorts og en skjorte over og du kan ha vannkrig og vannpistolkrig;) Så svaret er Ja jeg liker snøen.....;)

NORA

09.des.2011 kl.16:17

my to jeg liker snø men liker godt somme også da<3

Skriv en ny kommentar

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er en jente fra Sarpsborg som elsker foto og dans. Jeg danser Freestyle, Slow og Freestyle Dobbel. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min og andre ting. I hope you will like it! Jeg kommenterer alltid tilbake.

Søk i bloggen

hits