Hei og god morgen!

Hei og god morgen i dag skal jeg se på noe venner ha turn oppvisning i sarpsborghallen gleder meg! Jeg sto opp for 15 min siden! Nå skal jeg bake fler peppekaker!:=) Her er det bilde av hva jeg har fått i kalenderen hvis du lurer så fikk jeg en rød jakke 1.desember og den har jeg sorry meg ikke tatt bilde av men har tatt bilde av hva jeg fikk 2.desember og 3.desember! Det jeg fikk 2.desember er til dansinga<3 Og det jeg fikk i dag er til hele tiden<3 her er det jeg fikk!:)

2.desember!3.desember mini rette tang<3hva syntes du??:)

hva skal du i dag?<3

 

blogges...Nora<3

2 kommentarer

Sara

06.des.2011 kl.08:05

HERREGUD DU ER Å TEIT....EN 11 ÅRING SKAL IKKE HA EN EGEN RETTETANG FOR DET ER BARE SÅÅÅÅÅÅ....................DUMT OG BERTETE OG JÅLETE.........OGSÅ DET DU FIKK 2 DESEMBER ER JO FALSKE ØYENVIPPER SOM DU BARE TRENGER TIL FREESTYLEN.....DU OG JULIE ER IKKE TIL Å TRO DERE HAR LIKSOM MASSE SMINKER SOM DERE SIKKERT BRUKER PÅ BYEN ELLER SKOLEN...JEG VET IKKE OG VELDIG MANGE JÅÅÅLETE KLÆR........

Anonym

07.des.2011 kl.15:21

Sara. Bare legg opp.

Skriv en ny kommentar

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er en jente fra Sarpsborg som elsker foto og dans. Jeg danser Freestyle, Slow og Freestyle Dobbel. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min og andre ting. I hope you will like it! Jeg kommenterer alltid tilbake.

Søk i bloggen

hits